Teplomer do mäsa
Použitie: Pri meraní teploty tekutiny ponorte stopku jadrového teplomera do polovice do najhrubšej časti mäsa, najmenej však 2 cm hlboko. Dbajte na to, aby sa stonka pri meraní nedotýkala kostí, chrupaviek alebo tuku. Meranie občas zopakujte, najlepšie na tej istej časti mäsa, kde ste robili prvé meranie.
Upozornenie: Jadrový teplomer nenechávajte v rúre, vyberte ho po každom meraní, inak sa teplomer poškodí.
Čistenie: umyte neutrálnym tekutým čistiacim prostriedkom. Vyhnite sa používaniu prostriedkov a nástrojov, ktoré spôsobujú poškriabanie.
Materiál: nerezová oceľ, plast
Veľkosť: ihla je dlhá 12 cm; teplomer má priemer 2 cm
Rozsah merania: medzi -40-70°C
Hmotnosť: 30 g
GLS - Kuriér + 3,90 €
Zásielkovňa - osobný odber na vami zvolenom výdajnom mieste + 3,90 €
Cena dobierky + 1,00 €
Poštovné - doprava zdarma pri nákupe nad 100€